Dobrodošli na blog GDS BiH OO Hadžići

GRAĐANI BOSNE I HERCEGOVINE ČUVAJTE I BRANITE BOSNU I HERCEGOVINU OD SVAKOGA KO U NJOJ I OD NJE ŽIVI A NE OSJEĆA SE NJENIM GRAĐANOM ILI GRAĐANKOM http://gds.ba/

27.09.2008.

Saopštenje za Skupštinu GDS BiH

Drage građanke i poštovani građani!
Zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas sa ovoga mjesta. Zahvaljujući Vama Bosna i Hercegovina će postati građanska država sa Sarajevom kao glavnim gradom cijele BiH, a organizirana ua regionalnom principu u skladu sa ekonomskim potrebama njenih građana. Moji Hadžići će biti dio grada Sarajeva, jer su hadžićanke i hadžićani, sarajke i sarajlije - građani BiH.Hadžići su funkcionalno, tradicionalno i nedjeljivi dio grada Sarajeva i učinit ću sve da sete veze učvrste i ojačaju. Obzirom na svoj geografski položaj, Hadžići treba da budu dio Sarajeva u kome je zastupljena ekološki ispravna industrijska i poljoprivredna proizvodnja, uređena i pristupačna izletišta, a ne tranzit prema moru.
Kandidati GDS BiH za općinu Hadžići, među kojima su istaknuti građani hadžićke općine, profesori, inženjeri,menadžeri, pravnici, studenti, učitelji, vaspitači i majstori, borci i omladina, žele da žive u građanskoj BiH i da utiču na razvoj svoga Sarajeva i Hadžića u njemu. Boriće se za punu zaštitu ljudskih prava i slobodai bolje uvjete života svih građana BiH. Takođe žele razviti sarajevo i Hadžiće u cilju efikasnog ulaska BiH u evropsku uniju. Zatoće kandidati GDS BiH kojima Vi poklonite povjerenjeposvetiti posebnu pažnju otvaranju općine za predpristupne fondove evropske unije i ostalim uvjetima za euro regionalizaciju BiH.
Zato BiH druge nema
         GDS bez dilema
GRAĐANI GLASAJTE ZA KANDIDATE GDS BIH

Dobrodošli na blog GDS BiH OO Hadžići
<< 09/2008 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
282930

MOJI FAVORITI
KANDIDATI GRAĐANSKE DEMOKRATSKE STRANKE
GRAĐANSKA BOSNA I HERCEGOVINA
EKONOMSKE REGIJE
JEDAN PREDSJEDNIK
DVODOMI DRŽAVNI PARLAMENT

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
125569

Powered by Blogger.ba